home - Restaurace - Restaurace Vila Botanika

Stálý jídelní lístek

Děkujeme za Vaši zprávu, brzy Vás budeme kontaktovat.

AKCE:
7.11. Svatomartinské degustační menu od 18h MENU ZDE
8. & 9.11. Svatomartinský brunch od 12:00
7.12. Mikulášský brunch
21.12. Vánoční brunch

Rezervace: +420 770 179 832

PŘIJĎTE OCHUTNAT SPECIALITY NAŠICH ŠÉFKUCHAŘŮ 

JÍDLO VÁM RÁDI ZABALÍME S SEBOU

 

6.-10.10.2025

PONDĚLÍ

Zelná s pikantní klobásou                                                                                                                      

80,-Kč

Telecí pečené ramínko s glazovanou baby karotkou, hráškem a bramborovou kaší                           

245,-Kč

Udon nudle s hovězím masem, teriyaki omáčkou, brokolicí a sezamem                                             

255,-Kč

Grilovaný losos ve sladkokyselé omáčce s rajčaty, koprem a jasmínovou rýží                                     

285,-Kč                             

                                                                                                                      

ÚTERÝ

Francouzská cibulačka se sýrovým toastem                                                                                       

80,-Kč                                                                                               

Pomalu tažené hovězí na víně s konfitovanou hruškou, jeřabinami a slanými lívanci                          

245,-Kč                                   

Karamelizovaný vepřový bůček s kokosovým mlékem a lepkavou rýží                                                   

265,-Kč

Pad thai nudle s krevetami, jarní cibulkou, arašídy a limetkou                                                            

285,- Kč                     

 

STŘEDA

Gulášová                                                                                                                                              

80,-Kč

Zvěřinový perkelt s pikantní pastou Erős Pista, zakysanou smetanou a domácími noky                     

235,-Kč                              

Krůtí steak s tarhoňovým rizotem, grilovanou cuketou a sušenými rajčaty                                         

265,-Kč                                 

Filet candáta se šafránovou omáčkou a zámeckými brambůrky                                                          

335,-Kč                                  

                                                                                                                              

ČTVRTEK

Kuřecí vývar s celestinskými nudlemi                                                                                                      

80,-Kč

Záhoracký závitek z vepřové krkovičky podávaný s bramborovými knedlíky s žemličkou                    

235,-Kč                               

Kuřecí steak gratinovaný mozzarellou a rajčaty s pestem a smetanovými bramborami                      

265,-Kč

Fish and chips s domácí tatarskou omáčkou                                                                                         

285,-Kč   

               

PÁTEK

Kukuřičný krém s tortillou, zakysanou smetanou a chilli                                                      

80,-Kč

Drůbeží játra na červeném víně s jablky na medu a domácími kroketami                             

235,-Kč                                   

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou, bramborovým soté a cukrovým hráškem              

265,-Kč                                 

Filet z tuňáka v marinádě z citronové trávy se zeleninou a jasmínovou rýží                          

365,-Kč                                   

 

DEZERT: Dort dle denní nabídky z cukrárny Obecního domu                                                 

110,-Kč                                               

             

 

 

Uvedené ceny jsou konečné a zahrnují DPH

POKRMY A NÁPOJE OBSAHUJÍ ALERGENY, KONKRÉTNÍ INFORMACE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY

             

                                                           

  

Nabídku pro Vás připravil šefkuchař Stanislav Stádník spolu se svým týmem Areálu Botanika.

O speciality asijské kuchyně se postaral Filip (Phuong) Le Tran.

POKRMY A NÁPOJE OBSAHUJÍ ALERGENY, KONKRÉTNÍ INFORMACE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY