home - Restaurace - Restaurace Vila Botanika

Stálý jídelní lístek

Děkujeme za Vaši zprávu, brzy Vás budeme kontaktovat.

AKCE:
7.11. Svatomartinské degustační menu od 18h MENU ZDE
8. & 9.11. Svatomartinský brunch od 12:00
7.12. Mikulášský brunch
21.12. Vánoční brunch

Rezervace: +420 770 179 832

PŘIJĎTE OCHUTNAT SPECIALITY NAŠICH ŠÉFKUCHAŘŮ 

JÍDLO VÁM RÁDI ZABALÍME S SEBOU

 

13.-17.10.2025

PONDĚLÍ

Hráškový krém s máslovými krutony                                                                                            

80,-Kč        

Domácí sekaná s tradiční svíčkovou omáčkou a houskovými knedlíky                                   

215,-Kč      

Steak z vepřová krkovice s omáčkou z černého piva se slaninovým chipsem a

křenovým pyré                                                                                                                              

245,-Kč

Filátko pstruha s limetkovou omáčkou a pečenými bramborami s cukrovým hráškem        

335,-Kč                             

                                                                                                                      

ÚTERÝ

Domácí bramborová s hříbky                                                                                                         

80,-Kč

Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží                                                                                  

225,-Kč

Vepřová panenka se švestkovou omáčkou, brokolicí, baby špenátem a

bramborovým soté                                                                                                                        

255,-Kč

Filet z lososa s grilovanou zeleninou, bazalkovým pestem a domácí ciabattou                      

335,-Kč

                         

 

STŘEDA

Krémová česnečka s bazalkovým pestem a máslovými krutony                                                

80,-Kč

Dušené telecí ragú na víně s kořenovou zeleninou a bramborovými noky                              

255,-Kč

Kuřecí špíz Satay s arašídovou omáčkou, salátem pak-choi, praženým sezamem

a jasmínovou rýží                                                                                                                          

265,-Kč

Candát na grilu se šafránovou omáčkou a zámeckými brambůrky                                          

335,-Kč                                                               

                                                                                                                              

ČTVRTEK

Špenátový krém se zakysanou smetanou                                                                                    

80,-Kč

Smažené Gordon Bleu s bramborovou kaší a okurkovým salátkem                                        

235,-Kč 

Udon nudle s hovězím masem, teriyaki omáčkou, brokolicí a sezamem                                 

265,-Kč

Grilovaný fitet tuňáka v marinádě z citronový trávy se zeleninou a jasmínovou rýží               

335,-Kč

 

PÁTEK

Zeleninová minestrone                                                                                                                   

80,-Kč

Hovězí guláš se smaženou cibulkou a špeclemi                                                                        

225,-Kč

Telecí játra na roštu se slaninou, pečenými bramborami grenaille a domácí

tatarskou omáčkou                                                                                                                      

255,-Kč

Panang curry s lososem, kokosovým mlékem, zeleninou a jasmínovou rýží                           

285,-Kč                                                   

 

DEZERT: Dort dle denní nabídky z cukrárny Obecního domu                                                 

110,-Kč                                               

 

             

 

 

Uvedené ceny jsou konečné a zahrnují DPH

POKRMY A NÁPOJE OBSAHUJÍ ALERGENY, KONKRÉTNÍ INFORMACE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY

             

                                                           

  

Nabídku pro Vás připravil šefkuchař Stanislav Stádník spolu se svým týmem Areálu Botanika.

O speciality asijské kuchyně se postaral Filip (Phuong) Le Tran.

POKRMY A NÁPOJE OBSAHUJÍ ALERGENY, KONKRÉTNÍ INFORMACE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY