Areál Botanika

Můžete se u nás věnovat gastronomickým zážitkům, relaxaci a sportu. Ubytovací nabídka areálu zahrnuje 100 lůžek ve čtyřhvězdičkových pokojích či apartmá, ve třech samostatných objektech. Areál Botanika je multifunkční komplex s bohatým sportovním zázemím je citlivě zasazen v jedinečném prostředí křivoklátských lesů nedaleko hlavního města Prahy.

Restaurace

Restaurace

V Areálu Botanika jsou dvě stylové restaurace - moderní Vila Botanika a rustikální v původním hotelu Botanika s pestrou nabídkou mezinárodní a české kuchyně.

Pondělí - Sobota 11 - 22 hodin
Neděle 11 - 21 hodin

Vila Botanika Hotel Botanika

Rezervace: +420 770179832

PŘIJĎTE OCHUTNAT SPECIALITY NAŠICH ŠÉFKUCHAŘŮ
JÍDLO VÁM RÁDI ZABALÍME S SEBOU

Hotel

Ubytování

Kapacita ubytování v současné době čítá 82 lůžek ve třech samostatných objektech.

Golf Hotel **** nabízí 16 pokojů a 2 apartmá
Hotel Botanika *** nabízí 13 pokojů
Hotel Vila Botanika **** nabízí 5 apartmánů s možností přistýlek

Golf Hotel Hotel Botanika Vila Botanika

Golf

Golf

Golf Klub Botanika v Horním Bezděkově je součástí Areálu Botanika od roku 2005. Blízkost hlavního města (Praha cca 25 km) činí z Areálu snadno dostupnou oázu sportu i relaxace uprostřed malebných křivoklátských lesů.

Děkujeme za Vaši zprávu, brzy Vás budeme kontaktovat.

AKCE:

7.12. Mikulášský brunch
21.12. Vánoční brunch
Menu ve složce RESTAURACE

Rezervace: +420 770 179 832

PŘIJĎTE OCHUTNAT SPECIALITY NAŠICH ŠÉFKUCHAŘŮ 

JÍDLO VÁM RÁDI ZABALÍME S SEBOU

 

 

 

 

 

 

 

15.12.-19.12.2025

PONDĚLÍ

Zabijačková polévka s kroupami                                                                                                     

80,-Kč

Debrecínský vepřový guláš se smaženou cibulkou a špekovými knedlíky                                

225,-Kč 

Udon nudle s hovězím masem, teriayki omáčkou, Pak Choi a sezamem                                                                            

255,-Kč                          

Filátko mořského vlka na středomořský způsob s bramborovým soté                                       

335,-Kč                                                                                                                   

ÚTERÝ

Pórková s vejcem                                                                                                                                            

80,-Kč                  

Hovězí vařené s rajskou omáčkou a domácími houskovými knedlíky                                            

235,-Kč                         

Bun Cha (grilovaný vepřový bůček, rybí omáčka, rýžové nudle, citronová tráva, galangal)      

265,-Kč                         

Filátko candáta s tarhoňovým rizotem ze sušených rajčat, cukety a baby špenátu                  

335,-Kč                        

 

STŘEDA

Tomatová s bazalkou a parmesánem                                                                                                        

80,-Kč                         

Vepřová líčka pečené na másle s glazovanou baby karotkou, hráškem a bramborovou kaší 

245,-Kč

Kuřecí prso Supreme s omáčkou z pečených paprik se smetanovými bramborami                   

265,-Kč                        

Filet lososa s grilovaným salátem pak-choi, teriayki omáčkou a jasmínovou rýží                     

335,-Kč                                                         

ČTVRTEK

Česnečka s uzeninou a chlebovými krutony                                                                                  

80,-Kč

Kachní roláda s nádivkou ze sušených švestek s krémovým špenátem a

bramborovými lokši              245,-Kč

Telecí medailonky na červeném víně se sušenými brusinkami a domácími kroketami            

285,-Kč                           

Filátka pstruha s grilovanou zeleninou a zámeckými brambůrky                                                   

335,-Kč                           

 

PÁTEK

Krémová polévka z červené řepy se zakysanou smetanou a pistáciemi                                    

80,-Kč

Hovězí jazyk s koprovou omáčkou, zastřeným vejcem a domácími houskovými knedlíky      

245,-Kč

Špíz z kančí kýty s brusinkovou omáčkou, jablíčky a batátovými hranolky                                   

265,-kČ                                                      

Smažený krevety v tempuře se spicy mayo a pečenými bramborami se zázvorem                  

335,-Kč                           

 

DEZERT: Dort dle denní nabídky z cukrárny Obecního domu v Praze   110,-Kč

 

Nabídku pro Vás připravil šéfkuchař Stanislav Stádník spolu se svým týmem Areálu Botanika.

O speciality asijské kuchyně se postaral Filip (Phuong) Le Tran.

 

                             

             

                                                           

  

POKRMY A NÁPOJE OBSAHUJÍ ALERGENY, KONKRÉTNÍ INFORMACE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY